نوشته شده در 1396/09/01
UPS به معنای منبع تغذیه بدون وقفه بوده که جز جدا نشدنی از سیستم های ایمنی و هشدار دهنده است! زیرا بدون آن کلیه هزینه های خرید و نصب این سیستم ها در زمان قطع برق عادی و یا عمدی به هدر رفته و سیستم غیر فعال خواهد شد.
پس نصب UPS کنار کلیه سیستم های مداربسته و غیره اجباری و الزامی است.
معمولاً برق شهر می تواند دارای مشکلات مختلفی مثل کمتر یا بیشتر بودن ولتاز از 220 ولت، تغییر در فرکانس، وجود نویز و غیره باشد...
UPSها به چند دسته زیر تقسیم می شوند:
آفلاین (Offline)
این یوپی اس ها در حالت عادی که برق شهر وصل است خارج از مدار بوده و برق شهر مستقیماً به مصرف کننده متصل است و فقط در موقع قطع برق و بعنوان تامین کننده برق جایگزین وارد مدار می شوند. زمان تاخیر این UPS ها بین 2 تا 10 میلی ثانیه بوده و فقط برای مصرف کننده های عادی قابل بکارگیری هستند و بنابر این مناسب سیستم های امنیتی و کامپیوترها نیستند. یکی دیگر از مشکلات این UPS ها عدم امکان برق دهی در زمانهای طولانی است.
آنلاین (Online Double Conversion)
عملکرد این دستگاههای به این صـــورت است که بـــــرق شهــر(فقط برای شارژ باطری مورداستفاده قرار می گیرد، یعنی هرگز برق شهر مستقیماً به مصرف کننده متصل نمی شود لذا برق AC پس از ورود به UPS به رکتیفایر رفته و تبدیل به برق DC می شود و توان مورد نیاز inverter و Charger را تامین می نماید ، سپس قسمت Inverter برق DC موجود را تبدیل به برق AC نموده و پس از فیلتر کردن ، آن را به خروجی UPS منتقل می نماید و بدین ترتیب برق ورودی به UPS ( برق شهر ) و برق خروجی از UPS از هم ۱۰۰ % ایزوله می باشند .
لاین اینترکتیو (Line interactive)
در واقع این UPS ها همان یوپی اس های آفلاین هستند که عملکرد آنها با نصب یک ترانسفورماتور و برخی مدارهای دیگر اصلاح شده است. در واقع اصلاح اصلی در مورد مدار سیستم تنظیم ولتاژ اتفاق افتاده و زمان تاخیر این UPS ها نیز نزدیک به صفر است.
منبع: CCTVinfo.ir
گروه فنی مهندسی سپهراد
www.Sepehrad.com